Välj en sida
Välkommen till

Stor-Nisse i Nälden

Stubbfräsning Östersund

Välkommen hit, till Stor-Nisse i Nälden AB! Vårt företag arbetar framförallt med stubbfräsning och annan service och skötsel av grönytor. Till oss kan du vända dig för att få kvalitativ hjälp inom dessa områden.

Vi på Stor-Nisse i Nälden arbetar med stubbfräsning på bland annat kyrkogårdar, villatomter, grönytor och i parker med mera.

För våra tjänster erbjuder vi fasta priser, förutom detta fakturerar vi inte för resor. Nälden är vår utgångspunkt men vi arbetar i hela Jämtlands och Västernorrlands län, i bland annat Östersund med omnejd.

Tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor eller om du är intresserad av prisuppgifter. Du når oss lättast via telefon.

För prisuppgift och andra frågor kontakta oss på telefon.

070-327 99 48

Våra Tjänster

Våra tjänster inkluderar stubbfräsning med maskin, även skötsel och underhåll av grönytor. Med vår stubbfräsning kan vi hjälpa er ta bort stubba i allt från trädgårdar till kyrkogårdar och i parker.

Trädfällningen vi förmedlar är i samarbete med Curt Sillström Åkeri AB och Marieby Träd och Tomteservice AB.

Arbetet erbjuds i hela Jämtlands och Västernorrlands län, exempelvis i Östersund med dess omnejd.

Vår stubbfräsning utförs med maskinen Vermeer 372, den har ett litet yttermått, har lågt marktryck och är fyrhjulsdriven. Dessutom är den kapabel till att fräsa ner till 40 cm under marknivå. Maskinen gör ingen skada på gräsytor.

Stor-Nisse i Nälden

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Stor-Nisse (Nils Nilsson)

Brovägen 18
835 40 Nälden

Mobil: 070-327 99 48
Mobil: 070-271 67 94

E-post: stornissenalden@gmail.com

Kontaktformulär
reCAPTCHA